Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

De Slimste Mens Ter Wereld Maak Kennis Met De 34 Kandidaten

'De Slimste Mens ter Wereld': Maak kennis met de 34 kandidaten

Nieuw seizoen start op maandag 16 oktober

Ahlaam Teghadouini (26), actrice uit Brussel, en Aimé Claeys (27), acteur uit Gent, zijn de eerste twee kandidaten die bekend zijn gemaakt voor het nieuwe seizoen van 'De Slimste Mens ter Wereld'. In totaal zullen 34 topkandidaten het vanaf maandag 16 oktober tegen elkaar opnemen in de populaire televisiequiz, waarvan Erik Van Looy de presentator is.

De afgelopen weken gaf Van Looy al enkele hints over de namen van de kandidaten, maar nu is de volledige lijst bekend. Onder meer actrice Ella Leyers, zangeres Laura Tesoro, komiek Amelie Albrecht en journalist Ivan De Vadder zullen deelnemen aan de quiz. Ook enkele politici, zoals Conner Rousseau (Vooruit), Tom Van Grieken (Vlaams Belang) en Bart De Wever (N-VA), maken hun opwachting in het programma.

Een divers deelnemersveld

Van Looy is tevreden over het diverse deelnemersveld. "We hebben een mooie mix van bekende en minder bekende Vlamingen, uit alle hoeken van de samenleving", aldus de presentator. "Ik ben ervan overtuigd dat zij voor veel spektakel en spannende duels zullen zorgen."

Het nieuwe seizoen van 'De Slimste Mens ter Wereld' start op maandag 16 oktober om 21.40 uur op VIER.


Comments